Over ons

 

Wij zijn een flexibel en modern bedrijf dat zich heeft toegespitst op het bouwen, verbouwen en renoveren van woningen en bedrijfsgebouwen. Het bouwen is voor veel mensen een drukke en spannende periode, waarin veel beslissingen moeten worden genomen. U moet hierbij kunnen vertrouwen op een goede bouwpartner. Wij nemen graag deze taken van u over, zodat u kunt genieten van een onbezorgde tijd. Bij Bouwbedrijf Tollenaar heeft u tijdens het gehele bouwproces inspraak, en zullen wij u met raad en daad bijstaan.

 

Even voorstellen
Mijn naam is Martijn Tollenaar en ben werkzaam in de bouw vanaf 1993. Voordat ik een eigen bouwbedrijf opstarte heb ik ervaring opgedaan bij verschillende bouwbedrijven. Na het behalen van alle benodigde diploma’s:

- Juli 1996 Diploma Primair
- Oktober 1998 Diploma Voortgezet
- Juni 2002 Diploma Aankomend Bouwkundig en Opzichter Tekenaar
- Juli 2003 Algemene Ondernemersvaardigheden

- Juni 2005 Bedrijfstechniek Bouwbedrijf
- Juni 2005 Aannemer Burgelijke en Utiliteitsbouw


Ben ik in mei 2005 Bouwbedrijf Tollenaar gestart. Met werkplaats en opslag op de Nieuwe Steeg in Leersum, en kantoor op de Planterslaan.

 

Hoe bouwen wij
Bij ons bent u verzekerd van een degelijke, ambachtelijke en vakkundige bouwmethode die toegespitst is op uw eigen wensen en behoeften. Mocht u tijdens het bouwen zelf ideeën hebben, dan wordt bij ons altijd gekeken of ze uitvoerbaar zijn. U kunt ten allertijden gebruik maken van de flexibiliteit van ons bedrijf. Ook werken wij met een vast team van onderaannemers.

 

Nieuwbouw, Verbouw en Renovatie en Onderhoud
Wij verzorgen nieuwbouw, verbouw en renovaties van onder andere woningen, winkels, horecapanden en bedrijfsgebouwen. Ook kleinere bouwwerken zoals serres, trappen, dakkapellen, badkamers, stucwerk, spachtelputz, carports, etc. behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij uw onderhoudswerkzaamheden, waaronder het vervangen van ramen, deuren, kozijnen, plafonds, overstekken, boeilijsten, platte daken etc.

Meer weten? Bel of stuur een email